A LA CARTE

BISTRO

TEAROOM

Streekgerechten I Plats Régionaux I Flemish Specialities

Opgediend met frietjes en slaatje / Avec frites et crudité / Served with fries and salad

 

 

Stoverij op Vlaamse wijze / Carbonade à la Flamande / Flemish beef stew € 19,50

 

Waterzooi met kip en fijne groentjes / “Waterzooi” de poulet jardiniere / "Waterzooi" with chicken en vegetables € 19,50

 

Noordzeepannetje op wijze van de chef / Cocotte de poisson de la mer du nord / North sea fish casserole € 19,50

 

Gehaktballetjes in tomatensaus / Boukettes à la sauce tomates / Meatballs in tomato sauce € 17,50

 

Koniginnehapje / Bouchée à la reine / Chicken stew € 17,50

 

Stoemp 'Brugge-Link' met 1/2m boerenworst / Purée avec 1/2m saucisse paysanne / Mashed potatoes with 1/2 m farmer sausage € 19,50

 

Konijn op Vlaamse wijze met Brugse Tripel / Lapin à la Flamande avec triple de Bruges / Flemish rabbit with Triple de Bruges € 19,50

 

Koude voorgerechten / Entrées froides / Cold appetizers

 

Slaatje met geitenkaas, pesto en spek € 17,50

Salade au Chèvre, pesto et bakon

Salad with goat’s cheese, pesto and bacon

 

Carpaccio van rundsvlees, ruccola, pesto en basilicum € 14,50

Carpaccio de boeuf

Carpaccio de beef

 

Salade met gerookte zalm en pesto 18,50 €

Saumon fumé et pesto

Smoked salmon and pesto

 

Warme voorgerechten / Entrées chaudes / Hot appetizers

 

Dagsoep € 5,50

Potage frais

Fresh soup

 

Noordzeevissoep € 11,50

Potage du mer de Nord

Northsea soup

 

Kaaskroketten € 12,50

Croquettes au fromage

Cheese croquettes

 

Garnaalkroketten € 14,50

Croquettes au crevettes

Schrimp croquettes

 

Slakken in lookboter en fijne kruiden € 14,50

Escargots fines herbes et l’ail

Snails fine herbes and garlic

 

Steaks

 

Steak “natuur” / nature / natural € 19,50

 

Steak champignons / mushrooms € 22,50

 

Steak poivre vert € 22,50

 

Steak provençale € 22,50

 

Steak Brugge-Link € 23,50

 

Ribeye

 

Ribeye “natuur”/nature/natural € 24,50

 

Ribeye champignons/mushrooms € 27,50

 

Ribeye poivre vert € 27,50

 

Ribeye provençale € 27,50

 

Ribeye Brugge-Link € 28,50

 

Vis / Poisson / Fish

 

Rijke Bouillabaisse “Zeebrugeoise” met garnituur € 21,00

Bouillabaisse riche de “Zeebrugeoise”

Bouillabaisse rich

 

Mosselen/Moules/Mussels

 

Natuur/nature/natural € 22,00

 

Witte wijn/vin blanc/white wine € 24,00

 

Look en room/l’ail et crème/garlic and cream € 24,00

 

Provençale € 24,00

 

Van de chef € 25,00

Sint-Amandsstraat, 35

8000 I Brugge

 

T +32 (0) 50 33 29 88

M +32 (0) 496 28 57 13

 

info@brugge-link.be

Copyright Brugge-Link 2016 I Vermeesch Peter

 

BRUGES

Finest Bistro & Tearoom

75 meter from marketplace

WELCOME